Press Releases

Hyster Brengt Zero-emissions, Productiviteit en Innovatie Naar De Toc 2019.

 Permanente link:   Alle berichten
toc-2019-250Op de TOC Europe van 18-20 juni 2019 in Rotterdam, Nederland, zal Hyster Europe producten en innovatieve handlingoplossingen voor havens en terminals voorstellen. Bezoekers kunnen ook een update krijgen over de vooruitgang van de zero-emission containertruckprojecten die lopen in de haven van Los Angeles in de VS en de haven van Valencia in Spanje. 

Op het evenement zullen specialisten van Hyster Europe spreken over de Stage V-compatibele Big Truck-reeks die wordt aangedreven door Mercedes-Benz/MTU-motoren. Hyster®-heftrucks met capaciteiten hoger dan 8 ton, containertrucks en ReachStackers bieden een lager brandstof- en DEF-verbruik en profiteren van een hoge productiviteit.  

Het bedrijf zal ook spreken over de optie voor een spreader support device voor haar empty-containertrucks die het inspectieproces van een lege transportcontainer versnelt. Er zal ook een heftruck met een speciaal voorzetapparaat worden voorgesteld die moeiteloos een container van 40 voet naar een reparatiewerkplaats met smalle deuren kan verplaatsen en deze vervolgens kan draaien.

Er zullen ook oplossingen worden gepresenteerd die terminals helpen bij het lossen en laden van containers op treinwagons in de tweede railpositie. Een van die oplossingen is een omhoog scharnierende cabine-optie voor de Hyster® RS46 ReachStacker die de chauffeurs direct zicht biedt op de bovenste cornerpockets van containers op de tweede rail, zelfs als er een High Cube-container op een treinstel in de eerste railpositie staat. 

Om diepladerwagonnen op de tweede rail te laden, waar het zicht beperkt is, zal Hyster zijn nieuwe afstandsbediening voor de boom en spreader voorstellen. Met dit apparaat kan de chauffeur een container te voet positioneren. 

Op donderdag 20 juni, tijdens de jaarlijkse TECH TOC-seminarsessies van TOC Europe, zullen Jan-Willem van den Brand en Willem Nieuwland van Hyster Europe ook de nieuwste informatie bekendmaken over twee volle containertrucks en een ReachStacker die momenteel in ontwikkeling zijn.  Deze zero-emission trucks maken gebruik van elektriciteit bij hoogspanning als energiebron.

Ga voor meer informatie naar www.hyster.eu.