Press Releases

Nieuwe Hyster®-Reachtrucks Met Kantelbare Mast

 Permanente link:   Alle berichten
250 tiltingHyster Europe heeft een nieuwe, compacte reachtruckserie met een kantelbare mast geïntroduceerd, die perfect geschikt is voor magazijnen waar de ruimte beperkt is, zoals in de detailhandel en in de levensmiddelen- en drankensector.

"De nieuwe modellen van Hyster®-reachtrucks zijn ontworpen met de detailhandel en voedsel- en drankmagazijnen in het achterhoofd. Ze kunnen tot 1400 kg tillen en een hoogte van 7,5 meter bereiken, zegt Timo Antony, Area Business Director Central Europe, Hyster. "Deze werkzaamheden vinden meestal plaats in krappe ruimtes, dus we hebben een mast gemaakt die achterover gekanteld kan worden."

Door de mast te kantelen, bieden de Hyster® R1.0E, 1.2E en 1.4E reachtrucks een grotere wendbaarheid en besparen ze centimeters, zodat de heftruck de voorraad in nog smallere gangpaden kan hanteren. Een geïntegreerde zijwaartse verplaatsing en een compact chassisontwerp helpen ook de productiviteit te verhogen zodat zelfs in krappe ruimtes de goederen efficiënt kunnen worden opgeslagen en opgehaald. 

De nieuwe serie compacte reachtrucks is een uitbreiding van de bestaande Hyster®R1.4-2.5 reachtrucks en biedt dezelfde hoge mate van stevigheid, zicht, rijvaardigheid en bedieningsgemak, evenals een comfortabele chauffeursruimte. 

Een robuust frame, bescherming van de lastwielen, afgedichte aansluitingen en kritische sensoren dragen allemaal bij aan de algemene betrouwbaarheid, waardoor de totale cost of ownership laag blijft. Net als alle Hyster®-apparatuur zijn de nieuwe compacte reachtrucks eenvoudig te onderhouden, waardoor de stilstandtijd tot een minimum wordt beperkt.

De nieuwe reachtruck-modellen zijn standaard uitgerust met een reeks ergonomische functies om het comfort voor de bestuurder te verhogen. Er is echter ook een breed scala aan aanpassingsopties beschikbaar, waaronder het vlootbeheersysteem van Hyster Tracker, zodat de toepassingen kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van de heftruck in de sector.