• Prefab beton hanteren

    De Hyster-serie van vorkheftrucks met hoge capaciteit is de juiste keuze voor deze zware toepassing

    Moderne bouwmethoden zijn voor een groot deel afhankelijk van prefab beton om de bouwtijd te verkorten, duurzame ontwikkeling te bevorderen en de kosten te verlagen. Vloerplaten, wandmeubelen, en trapelementen worden op een externe locatie geproduceerd in een fabriek en ter plaatse gemonteerd om robuuste structuren te vormen die ideaal zijn voor alle repetitieve celprojecten.

    Vanwege de grootte, vorm en het gewicht van dergelijke elementen kan het hanteringsproces van prefab een uitdaging vormen voor de truck en de activiteit, maar Hyster® biedt tal van oplossingen.

    Een populaire optie is een meervoudig vorkhulpstuk dat op een robuuste Hyster®-truck wordt gemonteerd en dat een bredere basis biedt voor het transporteren van betonelementen van meer dan 6 meter, zoals grote, zware platen. Het hulpstuk helpt ook om de stabiliteit te verbeteren, wat op zijn beurt de belasting van de truck zelf vermindert en de chauffeur meer comfort biedt.

    Daarnaast zijn er ook andere hulpstukken, zoals een breed bord met dubbele of meervoudige vorken en spreiders beschikbaar om de verwerking van brede betonnen platen en andere prefab platen te ondersteunen.