• HUUR OP KORTE TERMIJN

  NU NODIG?

  Altijd en overal... Hyster kan u helpen.

  Hyster pallet truckSteeds meer bedrijven hebben te maken met piekmomenten of uitzonderlijke gebeurtenissen waardoor ze gedurende korte perioden extra apparatuur voor materials handling nodig hebben.

  Via kortetermijnverhuur van vorkheftrucks kunnen bedrijven op zeer korte termijn over de juiste vorkheftrucks beschikken.

  • Hyster heeft een uitgebreid netwerk van dealers die een groot aantal en diverse soorten vorkheftrucks voor kortetermijnverhuur ter beschikking kunnen stellen.
  • Bedrijven kunnen snel en kosteneffectief inspelen op seizoenspieken zonder dat ze trucks aan hun machinepark hoeven toe te voegen die ze de rest van het jaar niet nodig hebben. Als dit een bekende en regelmatige toename in activiteiten betreft, kan de Hyster®-dealer helpen met de planning, zodat de juiste apparatuur op het juiste moment beschikbaar is en u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
  • Kortetermijnhuur kan de capaciteit voor materials handling tijdelijk verhogen als er op korte termijn veel goederen moeten worden verplaatst of als een bedrijf voor een bijzonder korte deadline staat.
  • Bij een onverwachte gebeurtenis of probleem met de apparatuur moet er soms snel een nieuwe eenheid komen. Dan kan kortetermijnhuur voor vorkheftrucks u uit de brand helpen, zodat de bedrijfsactiviteiten gewoon door kunnen gaan.

  Ontdek of kortetermijnhuur iets voor u is. Gebruik de Dealer Locator om een lokale Hyster-dealer te vinden en de mogelijkheden te bespreken.