• OVERZICHT FINANCIERING

  FLEXIBELE FINANCIERING

  Hulp bij financiering voor Hyster® vorkheftrucks die u nu nodig hebt

  Financial solutionsHyster® probeert altijd een compleet optiepakket aan te bieden voor de aspecten van materials handling binnen een bedrijf en dat betekent dat we ook opties bieden voor de financiering bij de aankoop of huur van apparatuur voor materials handling, via het Hyster Capital-programma.

  De financiële oplossingen van Hyster kunnen worden afgestemd op de vereisten van een bedrijf, zowel bij de aankoop van een enkele vorkheftruck als bij een volledig machinepark, met een betalingsstructuur die bij de specifieke situatie past.

  • De Hyster Capital-programma's zijn beschikbaar via exclusieve dealers in veel landen, in sommige gevallen in combinatie met alternatieve of aanvullende lokale opties.
  • U krijgt deskundig advies over het beste financiële product voor het profiel op basis van het truckgebruik.
  • Eén punt – één eenvoudige betaling voor asset, verzekering en service, met onderhoudsopties voor de vorkheftruck.
  • De betalingen kunnen worden aangepast aan piek- en dalperioden van het bedrijf.
  • Hyster Capital heeft ook mogelijkheden voor de financiering van gebruikte trucks of andere apparatuur die op de locatie van de klant wordt gebruikt.

  Weet u niet welke financiële optie u moet kiezen? Gebruik de Dealer Locator om een dealer te zoeken die u in contact kan brengen met een lokale partner, die naar de vereisten kan kijken en een advies kan geven.