• GEBRUIKTE HEFTRUCKS VAN HYSTER

  TWEEDEHANDS. BEKENDE KWALITEIT.

  De heftrucks van Hyster® blijven werken, eigenaar na eigenaar.

  Hyster electric forklift truckAfhankelijk van het gebruik en de toepassing van de heftruck is het kopen of huren van een nieuwe vorkheftruck financieel gezien niet altijd de beste oplossing om in uw behoeften te voorzien, maar een gebruikte vorkheftruck misschien wel.

  Via betrouwbare partners in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India kan de expertise van Hyster helpen om de juiste apparatuur te kiezen, met keuze uit diverse gebruikte trucks, trucks die uit de verhuur komen of gereviseerde trucks.

  • Door de uitzonderlijke duurzaamheid van de vorkheftrucks van Hyster® kunnen klanten erop vertrouwen dat een gebruikte truck een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit biedt.
  • Als een lokale dealer niet over de precieze specificatie voor de gewenste gebruikte vorkheftruck beschikt, kan Hyster de truck ergens anders via het netwerk vandaan halen.
  • Klanten kunnen gerust zijn, want de meeste vorkheftrucks van Hyster® worden onderhouden door officieel Hyster-dealers die volgens hoge normen werken.

  Als een gebruikte vorkheftruck een optie is, gebruik dan de Dealer Locator om contact op te nemen met een lokale Hyster®-dealer, die met u de opties bespreekt en een geschikte truck zoekt.