• HYSTER APPROVED USED PROGRAMMA

  Hoogwaardige gereviseerde vorkheftrucks, die betaalbaar en betrouwbaar zijn en hoge prestaties leveren.

  Niet voor elke toepassing is een nieuwe machine nodig. Een gebruikte of volledig gereviseerde Hyster®-heftruck, geleverd door een officiële Hyster®-dealer, kan in veel gevallen de ideale oplossing zijn.

  Als er geen nieuwe Hyster®-heftruck nodig is, is het eenvoudig om gebruikte en gereviseerde Hyster®-trucks van hoge kwaliteit voor uw specifieke toepassing te vinden bij uw lokale Hyster®-dealer of op www.hysterused.com.

  Hyster®-machines staan bekend om hun robuuste en duurzame constructie – gebruikte heftrucks vormen hierop geen uitzondering. Alle gebruikte trucks van Hyster®, inclusief de trucks geadverteerd op www.hysterused.com, zijn door het uitgebreide netwerk van officiële Hyster®-dealers naar hoge normen professioneel geprepareerd of gereviseerd. Tijdens het onderhoud en revisie worden alleen originele Hyster®-onderdelen gemonteerd.

  De Approved Used Hyster®-heftrucks zijn allemaal eigendom van- en altijd onderhouden door een officiële Hyster®-dealer. Gereviseerde en gebruikte Hyster®-trucks worden geleverd met een volledige onderhoudsgeschiedenis en een LOLER/PUWER-certificaat (of equivalent).

  De Hyster®-dealers bieden niet alleen hoogwaardige gebruikte trucks zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid of productiviteit, maar bieden ook volledige onderdelen en service, naast concurrerende garanties, wat een zeer verstandige investering oplevert voor de veeleisende eindgebruiker.

  Net als bij een nieuwe truck bieden volledig opgeleide lokale servicemonteurs uit het Hyster®-dealernetwerk een uitstekend niveau van aftersalesondersteuning zodat u een maximale uptime heeft, met een serviceplan dat kan worden afgestemd op uw behoeften. Er zijn zowel voor huur als voor koop ook aantrekkelijke financieringsopties beschikbaar via Hyster Financial Services.

  Praat met uw lokale dealer of gebruik de website www.hysterused.com om eenvoudig betaalbare, betrouwbare en goed presterende gebruikte Hyster®-heftrucks te vinden die direct beschikbaar zijn voor verkoop of verhuur om aan uw eisen en budget te voldoen.

  Er zijn drie afzonderlijke klassen van gereviseerde producten beschikbaar: Goud, Zilver, en Brons.