Press Releases

Sterke Hyster-samenwerkingsverbanden bieden lage bedrijfskosten

 Permanente link:   Alle berichten

Lage algemene bedrijfskosten zijn een van de sleutelvoordelen van Hyster-heftrucks voor klanten, dankzij een aantal factoren, zoals innovatieve, sterke producten, kennis van specifieke toepassingsvereisten, internationale distributiepartners en gespecialiseerde samenwerking met strategische leveranciers.

Strong-PartnershipsOp het recente Hyster HUB Event in Duitsland in mei toonden kernleveranciers van Hyster hoe hun producten en expertise de bedrijfskosten van Hyster-klanten verlagen.

Cummins – motoren

Cummins ontwerpt, produceert, distribueert en doet het onderhoud van diesel- en aardgasmotoren en verwante technologieën. Producten waarmee een groot aantal Hyster-producten zijn uitgerust. 

De samenwerking tussen Cummins en Hyster heeft bijgedragen tot een verlaging van bedrijfskosten dankzij een verhoogde vermogensdensiteit van kleinere motoren, vooral in Big Trucks met hoge capaciteit. Hierdoor kon tevens het brandstofverbruik aanzienlijk worden verlaagd.

Cummins heeft een brede waaier vermogensproducten en levert Hyster Tier 3- en Tier 4-motoren tot 370 hp (276 kW), die geschikt zijn voor een grote verscheidenheid van material handling-toepassingen en voldoen aan de strenge EU- en EPA-emissieregelgevingen. Cummins heeft een duidelijke focus op motoren met bijna-nul emissie.

Shell – olie en smeermiddelen

Het samenwerkingsverband tussen Hyster en Shell heeft geleid tot een aantal voordelen voor Hyster-eindgebruikers, waaronder het gezamenlijke Hyster-Shell-olieprogramma, ofwel de eerste vulling van alle trucks in de fabrieken met Shell-smeermiddelen/brandstoffen, uitgebreide after market-aanbiedingen in alle landen en co-engineering van trucks.

Voor negen opeenvolgende jaren is Shell de internationale marktleider van smeermiddelen. Het productaanbod van Shell omvat een complete lijn van motor- en hydraulische smeermiddelen en vetten, Shell LubeAnalyst, Shell LubeMatch, een wereldwijd netwerk van fabrieken, leveranciers en top tier smeermiddelentechnologie – SHELL Gas To Liquid.

Trelleborg Wheel Systems – wielen en banden

­­"Onze banden zijn ontwikkeld voor de beste prestaties met focus op de technische levensduurkosten. Daarmee verlagen onze klanten stilstandtijden en wordt de productie verhoogd", aldus Nicolas Nollé, Internationaal Directeur OEM, Trelleborg Wheel Systems. "We werken nauw samen met Hyster om te garanderen dat onze producten overeenkomen met de actuele vereisten van materials handling-toepassingen."

Trelleborg Wheel Systems is een marktleidende internationale leverancier van industriële banden en wielen voor de materials handling-industrie en levert samen met NMHG al meer dan 15 jaar producten aan Hyster.  De producten van Trelleborg Wheel Systems omvatten veerkrachtige volrubberbanden, volrubberen press-on-banden, industriële luchtbanden en wielen.

"We werken effectief samen met JIT voor de productie van vorkheftrucks met contragewicht in de fabrieken in de VS en in Europa, alsook voor sequentiële toevoer van complete assemblages", aldus Nicolas Nollé. "We hebben ook een gezamenlijke benadering ten opzichte van de Hyster-dealers via een samenwerkingsverband met Hyster after market-organisaties in de VS en EMEA."  

Bolzoni – hulpstukken

Bolzoni produceert hulpstukken, vorken en heftafels voor heftrucks en is een erkende leverancier van Hyster-producten voor NMHG. Het productaanbod omvat papierrolklemmen, pulpbaalklemmen, 360-graden rotators en vorkpositioneringen.

Naast de verkoop- en after sales-activiteiten (zoals levering van reserveonderdelen, reparaties, metaalbewerking van gebruikte hulpstukken, buy-back- en leaseprogramma's) biedt Bolzoni uitgebreid productadvies aan klanten. De Hyster-verkoopteams krijgen ook een uitstekende training die aansluit bij de juiste oplossingen voor de toepassing.

ELME Spreader AB – spreaders  

Voor de grotere trucks produceert ELME Spreader AB spreaders voor de handling van containers, trailers en afneembare laadbakken, en ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt het meer dan 1150 spreaders per jaar.

De samenwerking tussen ELME Spreader AB en Hyster is in 1998 begonnen met een gezamenlijk OEM-overeenkomst en biedt eindgebruikers een verbeterde productiviteit in containerhandling-toepassingen.

ELME biedt een serie van spreaders voor heftrucks en reachstackers met verticale mastheffing voor verwerking van ISO-containers. Andere ELME-hulpstukken zijn hulpstukken voor gecombineerd vervoer, ofwel, verwijderbare hulpstukken voor de handling van trailers, afneembare laadbakken en containers. De hulpstukken kunnen onder een ELME-spreader of op de vorken van een heftruck worden gemonteerd. ELME biedt ook een brede waaier van speciale uitrustingen voor kranen en trucks, hulpstukvervangers, platen-, spoelen- en bakhandlers en c-haak-hulpstukken.

RAVAS – weegsystemen

RAVAS levert het Hyster/NMHG-distributienetwerk mobiele weegsystemen voor vorkheftrucks en magazijnheftrucks, beschikbaar via het Unisource-after market-programma en de reguliere Hyster/NMHG-verkoopskanalen.  

Met de mobiele weegsystemen kunnen gebruikers gewichtsinformatie van goederen integreren, zonder daarvoor de goederen uit het verwerkingsproces te nemen, hetgeen directe kostenbesparingen oplevert.

RAVAS produceert jaarlijks 27.000 mobiele weegschalen en is internationale marktleider op het gebied van mobiel wegen. Het productaanbod omvat de RCS hydraulische weegschaal tot een capaciteit van 6000 kg, de RCS PLUS hydraulische weegschaal – 0 tot 6000 kg; de iForks vorkenweegschaal voor heftrucks met contragewicht en de Hybrid 1100/2100 weegschaal voor palletheftrucks.

 Het complete aanbod after market-services en -producten van Hyster draagt bij tot lagere bedrijfskosten voor eindgebruikers, inclusief Hyster Financial Services, Unisource (een "one-stop-shop" voor magazijnactiviteiten) en Hyster Tracker, een draadloos Asset Management-systeem.

Lokale serviceondersteuning wordt wereldwijd geleverd door een internationaal netwerk van Hyster-distributiepartners die ook bijdragen aan lagere technische levensduurkosten middels geplande onderhoudscontracten en wereldwijd hoogwaardige ondersteuning bieden voor veeleisende toepassingen.

Ga voor meer informatie naar www.hyster.eu.