Press Releases

Compacte Nieuwe Hyster® Lithium-ion Pallettrucks Om De Efficiëntie Te Verhogen

 Permanente link:   Alle berichten
Hyster Europe heeft een zeer compacte lithium-ion pallettruck op de markt gebracht voor ladingen tot 1,5 ton. De nieuwe PC1.5-pallettruck, aangedreven door een lithium-ion batterij, kan een grotere efficiëntie leveren dan een handpallettruck.

250-COMPACT NEW HYSTER LITHIUM-ION PALLET TRUCKS TO BOOST EFFICIENCY"Voor degenen die momenteel handpallettrucks voor het magazijn gebruiken, zorgt de overstap naar de nieuwe PC1.5 voor meer efficiëntie, zonder complexe onderhoudsvereisten", aldus Matt Hardy, Solutions Manager EMEA voor Hyster Europe. "Bedrijven met precies genoeg trucks voor de werkzaamheden zullen profiteren van deze betrouwbare pallettrucks die klaar staan wanneer ze nodig zijn."

De nieuwe lithium-ion pallettrucks zijn eenvoudig te gebruiken en bieden de chauffeur aanzienlijke voordelen ten opzichte van handpallettrucks, met aangedreven rijden, heffen en neerlaten. Ondanks het kleine en lichte ontwerp kan de Hyster® PC1.5 tot 1,5 ton tillen en helpen bij het handmatig verplaatsen van zware ladingen. 

Het sterke en robuuste frame is uiterst compact voor gebruik in krappe ruimtes en de heftruck is ontworpen om goede prestaties te leveren op hellingen, wat de productiviteit van de chauffeur ten goede komt. Een gemotoriseerde pallettruck kan met een hogere intensiteit werken dan een handpallettruck, waardoor de chauffeur minder wordt belast.

Wanneer de lithium-ion batterij moet worden vervangen, krijgt de chauffeur een oplaadwaarschuwing en kan de batterij in slechts zes seconden worden vervangen, zodat de werkzaamheden met een minimale onderbreking kunnen worden voortgezet. Er wordt een reservebatterij beschikbaar om de continue werking te ondersteunen, terwijl een optionele grote batterij met een snellaadfunctie in drie uur beschikbaar is als de toepassing dit vereist.
 
"De zeer compacte PC1.5-pallettruck is ontworpen om robuust en betrouwbaar genoeg te zijn om de dagelijkse operationele uitdagingen aan te kunnen, maar met lage cost of ownership", aldus Matt. “Eenvoudig te onderhouden, met simpele onderhoudsvereisten, te vergelijken met een handpallettruck.”

Het model is voorzien van onderhoudsvrije componenten, zoals een borstelloze aandrijfmotor en lithium-ion batterij, evenals een duurzaam stalen frame en beschermkap, en vervanging binnen 60 seconden van het aandrijfwiel.

Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Hyster®-dealer of ga naar www.hyster.com.