Press Releases

Het Verschil Is Duidelijk Met De Mast Op Nieuwe Hyster-Reachtruck

 Permanente link:   Alle berichten

Dankzij het unieke ontwerp kan de mast op de nieuwe Hyster®-reachtruck heffen tot een indrukwekkende hoogte van 12,5 m met een uitzonderlijke stabiliteit en snelheid, en dat leidt tot hoge restcapaciteiten.

The-Difference-Is-ClearDe robuuste drietraps mast is gebaseerd op ingeneste goten die tot een nauwkeurigheid van 0,1 mm zijn geproduceerd. Deze nauwkeurigheid, 500 % beter dan die van sommige concurrenten, zorgt voor zeer goede cijfers voor de restcapaciteit op hoogte, met een snelheid van 0,8 meter per seconde en een verbeterde nauwkeurigheid van 0,5 mm tot 0,1 mm.

"Bedrijven kiezen meestal voor een reachtruck van 2 ton; niet om 2 ton op te heffen, maar zodat ze het juiste gewicht op de hoogste hefhoogte krijgen,” vertelt Robert O’Donoghue, Senior Product Strategy Manager, NMHG. "Dankzij de kracht en stabiliteit van de nieuwe Hyster-reachtruck wordt het misschien wel mogelijk om kleinere trucks voor de werkzaamheden te specificeren die toch aan de specifieke vereisten van de toepassing kunnen voldoen."

Er zijn twee mastconfiguraties, een standaarduitvoering (tot 10,5 m) en een zware uitvoering (tot 12,5 m), die allebei beschikken over innovatieve kenmerken zoals het unieke, gepatenteerde gootontwerp.

"Het verschil is duidelijk met de nieuwe mast op deze Hyster-reachtruck," bevestigt Robert. "De bestuurder heeft uitzonderlijk goed zicht op de punten van de vorken dankzij de smallere goten en het intelligente Hyster-ontwerp."

Het innovatieve ontwerp van Hyster en de robuuste bouw zorgen niet alleen voor een uitzonderlijke stabiliteit en meer vertrouwen en efficiëntie van de bestuurder, maar het heffen verloopt ook soepel met minder lawaai.

Er zijn diverse masten verkrijgbaar en de verhouding tussen gesloten hoogte/maximale hefhoogte (h1:h3) is kleiner. Dat betekent dat de trucks gemakkelijker door buitendeuren of tunnels tussen stellingen kunnen rijden. Opties zijn onder meer een laserpositioneringssysteem en camera's waarmee het plaatsen van ladingen in de hoogste schuren geen probleem meer is.

"Kracht en betrouwbaarheid zijn typische kenmerken van alle machines van Hyster," zegt hij. "En dat is precies wat de magazijnmachines van Hyster leveren voor de zwaarste werkzaamheden.

Hyster werkt samen met een netwerk van sterke distributiepartners voor het leveren van robuuste trucks voor zware werkzaamheden overal, ondersteund door een krachtige serviceondersteuning en een sterke, plaatselijke ondersteuningsstructuur.