Press Releases

Nieuwe Hyster Website Om Te Voldoen Aan De Vraag Naar Gebruikte Heftrucks

 Permanente link:   Alle berichten
Hyster Europe lanceert een nieuwe website www.hysterused.com om eindgebruikers te helpen bij het vinden van gebruikte en gereviseerde Hyster®-heftrucks van hoge kwaliteit voor hun specifieke toepassingsbehoeften.

250-Hyster_Logo_APPROVED"Niet voor elke toepassing is een nieuwe machine nodig. Een gebruikte of volledig gereviseerde Hyster®-heftruck, geleverd door een officiële Hyster®-dealer, kan voor veel toepassingen de ideale oplossing zijn", zegt David McIntyre, Remarketing Manager voor Hyster Europe. "De nieuwe website maakt het voor potentiële klanten eenvoudig om betaalbare, betrouwbare en goed presterende gebruikte Hyster®-heftrucks te vinden die direct beschikbaar zijn voor verkoop of verhuur om aan hun eisen en budget te voldoen.”

Sinds de nieuwe website een aantal weken live is gegaan, zijn er al meer dan 1000 Hyster® trucks op deze website toegevoegd. Alle geadverteerde, gebruikte trucks van Hyster® zijn door het uitgebreide netwerk van officiële Hyster®-dealers professioneel geprepareerd of gereviseerd. Naast het leveren van hoogwaardige gebruikte trucks, bieden dealers ook volledige ondersteuning op het gebied van onderdelen en service, alsook concurrerende garanties.  

Op de nieuwe website worden de gebruikte en gereviseerde Hyster®-heftrucks getoond die wereldwijd beschikbaar zijn via het netwerk van Hyster®-distributiepartners.  Het is ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen, terwijl het Hyster®-dealers ook helpt om te voldoen aan de voortdurende vraag van de markt naar gebruikte heftrucks en magazijntrucks van hoge kwaliteit.
"Onze dealers helpen de klant graag om de juiste heftruck voor hun werkzaamheden te specificeren, tegen de juiste prijs", zegt David. "Waar een nieuwe Hyster®-heftruck niet nodig is, zijn gebruikte units - die eigendom zijn van een officiële Hyster®-dealer en die daar worden onderhouden – nu gemakkelijker toegankelijk dan ooit.

"Dit geeft de eindgebruikers een snel en betaalbaar alternatief zonder compromissen te sluiten op het gebied van betrouwbaarheid of productiviteit", vervolgt hij.
250-Hysterused_com
Naast de lancering van www.hysterused.com worden de Hyster®-distributiepartners ondersteund door een nieuw Dealer-to-Dealer-reclameplatform voor gebruikte heftrucks en een gespecialiseerd voorraadbeheersysteem.

Ga naar www.hysterused.com of www.hyster.com voor meer informatie of om een Hyster®-dealer te vinden.