Press Releases

Hyster®-heftruckfabrieken Weer Open

 Permanente link:   Alle berichten
Hyster Europe heeft aangekondigd dat de fabrieken die de Hyster®-vorkheftrucks, magazijntrucks en big trucks maken, de productie hebben hervat.

250-Hyster Lift Truck Factories ReopenDe vestigingen in Craigavon in Noord-Ierland, Masate in Italië en Nijmegen in Nederland zijn allemaal weer open en hebben maatregelen getroffen om afstand te kunnen houden. Er zijn nieuwe processen en manieren van werken om de efficiëntie, de doorstroming en de capaciteit te optimaliseren.

"In de afgelopen maanden hebben onze medewerkers zich aangepast aan het 'nieuwe normaal' – thuiswerken en werken volgens de richtlijnen om afstand te houden", zegt Wim van Dam, Vice President Manufacturing & Logistics EMEA voor Hyster Europe.  "Het samenwerken is in deze tijd cruciaal geweest voor ons team om oplossingen te vinden en heeft ons in staat gesteld om mogelijkheden te vinden om onze nieuwe manieren van werken te combineren met het vermogen om de markt en haar eisen te bedienen."

Om de productieactiviteiten te kunnen hervatten, heeft Hyster nauw samengewerkt met de leveranciers om de toeleveringsketen zo min mogelijk te verstoren.  De processen zijn zo ingericht dat leveranciers onder de huidige omstandigheden op een veilige manier kunnen werken, terwijl ze toch aan de leveringsvereisten voor de Hyster-fabrieken kunnen voldoen.

"Onze mensen zijn van vitaal belang om klanten de kwaliteitsproducten en service te geven die ze verwachten. We zijn dus dankbaar voor de steun die we van de overheid hebben gekregen om ons fabriekspersoneel te helpen behouden", zegt Wim. 

Naarmate de pandemie zich in de verschillende landen blijft ontwikkelen, zal Hyster haar processen en beleid blijven aanpassen om het team te beschermen en tegelijkertijd aan de behoeften van de klanten te voldoen. Het bedrijf heeft een gefaseerde aanpak gehanteerd waarmee het bredere team kan terugkeren naar het werk. Deze aanpak varieert afhankelijk van de overheidsmandaten, de locatie, de zakelijke behoeften en de gezondheid en veiligheid. 

Lees hier meer over de reactie van Hyster op Covid-19: https://www.hyster.com/emea/en-gb/covid-19-response/

Ga naar www.hyster.com