• INFO

  Hyster is een van de grootste leveranciers van vorkheftrucks en een van de bekendste namen in de industrie.


 • Bedrijfsprofiel

  Bedrijfsprofiel

  Robuust.  Dat woord vat Hyster® samen.  Wanneer het op betrouwbaarheid aankomt, als alleen het beste aan de vereisten voldoet, kies dan voor Hyster - een 's werelds meest robuuste heftrucks.

  Geschiedenis

  Geschiedenis

  Hyster begon als fabrikant van hefmachines die in de zware houtindustrie in de regio Pacific Northwest van de Verenigde Staten werden gebruikt.

  Wereldwijd Bereik

  Wereldwijd Bereik

  Achter Hyster® staat een grote wereldwijde organisatie die een wereldwijde aanpak op het gebied van productontwerp, productie en management van de toeleveringsketen gebruikt.

  Product Ontwerp

  Product Ontwerp

  Elk nieuwe product van Hyster® volgt van concept tot presentatie een zorgvuldig gestructureerd ontwikkelingsproces dat in gedefinieerde fasen verloopt. In elke stap wordt bevestigd dat het product alle beoogde voordelen voor toekomstige gebruikers kan leveren.

  Productie

  Productie

  Hyster® profiteert van de expertise en resources van een globale productie-organisatie. In de vestigingen op 12 locaties over de hele wereld worden hoogwaardige onderdelen geproduceerd en complete trucks gemonteerd voor de verschillende wereldmarkten

  Distributie

  Distributie

  De vorkheftrucks van Hyster® worden verspreid en ondersteund via een groot netwerk van exclusieve dealers.

  Prijzen

  Prijzen

  Via de NACCO Materials Handling Group (NMHG) heeft Hyster een globale certificatie voor ISO9001:2008 en ISO14001:2001/2004

  Kwaliteit

  Kwaliteit

  Kwaliteit staat centraal in elke fase van het ontwerp, de productie en de levering van de producten van Hyster®

  Verantwoord ondernemen

  Verantwoord ondernemen

  Hyster® opereert onder de naam NACCO Materials Handling Group, Inc. (NMHG), haar moederbedrijf is Hyster-Yale Materials Handling, Inc., en die erkent ecologische duurzaamheid.

  Moederbedrijf

  Moederbedrijf

  Hyster maakt deel uit van Hyster-Yale Materials Handling, Inc. (“Hyster-Yale”), een beursgenoteerd bedrijf in de Verenigde Staten, met wereldwijd meer dan 5000 werknemers.