• INFO

    Hyster is een van de grootste leveranciers van vorkheftrucks en een van de bekendste namen in de industrie.


  • Bedrijfsprofiel

    Bedrijfsprofiel

    Robuust.  Dat woord vat Hyster® samen.  Wanneer het op betrouwbaarheid aankomt, als alleen het beste aan de vereisten voldoet, kies dan voor Hyster - een 's werelds meest robuuste heftrucks.

    Geschiedenis

    Geschiedenis

    Hyster begon als fabrikant van hefmachines die in de zware houtindustrie in de regio Pacific Northwest van de Verenigde Staten werden gebruikt.

    Wereldwijd Bereik

    Wereldwijd Bereik

    Achter Hyster® staat een grote wereldwijde organisatie die een wereldwijde aanpak op het gebied van productontwerp, productie en management van de toeleveringsketen gebruikt.

    Product Ontwerp

    Product Ontwerp

    Elk nieuwe product van Hyster® volgt van concept tot presentatie een zorgvuldig gestructureerd ontwikkelingsproces dat in gedefinieerde fasen verloopt. In elke stap wordt bevestigd dat het product alle beoogde voordelen voor toekomstige gebruikers kan leveren.

    Productie

    Productie

    Hyster® profiteert van de expertise en resources van een globale productie-organisatie. In de vestigingen op 12 locaties over de hele wereld worden hoogwaardige onderdelen geproduceerd en complete trucks gemonteerd voor de verschillende wereldmarkten

    Distributie

    Distributie

    De vorkheftrucks van Hyster® worden verspreid en ondersteund via een groot netwerk van exclusieve dealers.

    Prijzen

    Prijzen

    Via de NACCO Materials Handling Group (NMHG) heeft Hyster een globale certificatie voor ISO9001:2008 en ISO14001:2001/2004

    Kwaliteit

    Kwaliteit

    Kwaliteit staat centraal in elke fase van het ontwerp, de productie en de levering van de producten van Hyster®

    Verantwoord ondernemen

    Verantwoord ondernemen

    Hyster® opereert onder de naam NACCO Materials Handling Group, Inc. (NMHG), haar moederbedrijf is Hyster-Yale Materials Handling, Inc., en die erkent ecologische duurzaamheid.

    Moederbedrijf

    Moederbedrijf

    Hyster maakt deel uit van Hyster-Yale Materials Handling, Inc. (“Hyster-Yale”), een beursgenoteerd bedrijf in de Verenigde Staten, met wereldwijd meer dan 5000 werknemers.