• DISTRIBUTIE

  STERKE PARTNERS.

  Ontdek onze programma's; net zo krachtig als onze trucks

  Hyster Dealer networkDe vorkheftrucks van Hyster® worden verspreid en ondersteund via een groot netwerk van exclusieve dealers. Meer dan 100 officiële Hyster®-dealers bieden lokale ondersteuning via onze verkoop- en servicelocaties over de hele wereld.

  Deze distributiepartners zijn zorgvuldig door Hyster geselecteerd op hun niveau van klantondersteuning en hoogstaande service. Ze zijn over het algemeen:

  • Grote, onafhankelijke distributeurs met ervaring in het brengen van hoogwaardige producten, advies bij verkoop en aftermarket diensten voor klanten in hun lokale markten.
  • Gevestigde bedrijven met een solide reputatie in hun eigen regio en een indrukwekkende klantenbasis. Veel van deze bedrijven vertegenwoordigen Hyster al decennia lang.

  De heftruckdealers van Hyster® hebben ervaren verkoopadviseurs en gekwalificeerd technisch personeel in dienst, die zijn opgeleid en gecertificeerd in het productaanbod en toegang hebben tot het uitgebreide technische referentiemateriaal en de ondersteuningsdiensten van Hyster.

  Gebruik de Dealer Locator om een lokale distributiepartner van Hyster® te vinden.