• Verantwoord ondernemen

  Hyster Eco LogoBinnen onze industrie hebben we een aanzienlijke verschuiving naar milieuvriendelijkere producten gezien en als groot wereldwijd bedrijf gericht op langetermijngroei, blijven we proactief in het aanpakken van deze verandering.

  We runnen onze activiteiten met een langetermijnvisie, en we hebben doelstellingen en strategische initiatieven opgesteld om ons te helpen bij het bereiken van onze langetermijndoelstellingen. Er is een breed programma ontworpen dat is opgenomen in onze strategische initiatieven, en dat wordt onderbouwd door ons algemene strategische planningsproces om voor sterk verantwoord ondernemen te zorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat we, door het omarmen van sociale, milieu-en economische gezondheid in alle delen van onze organisatie, de belangen van het bedrijf en onze aandeelhouders op lange termijn dienen terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan het oplossen van uitdagingen die onze klanten en onze leefomgeving beïnvloeden.

  Dit rapport beschrijft de inzet van Hyster-Yale om een cultuur van verantwoord ondernemen te bevorderen in ons bedrijf en de productwaardeketen terwijl we streven naar onze 2026 Vision.

  Download the Corporate Responsibility Report

   

   

   

   

   

   

  Algemeen beleid betreffende milieu/gezondheid en veiligheid op de werkplek

  Klik hier om het beleid.

   

  Conflictmineralen

  Klik hier om het verslag over conflictmineralen van Hyster-Yale te bekijken.