• BESTUURDERSOMGEVING

  De producten van Hyster® zijn ontworpen met behulp van ergonomie-experts, zodat het in- en uitstappen, de voetruimte en positie van het lichaam een hoogstaand comfort bieden, ook bij intensieve werkzaamheden en in zware omgevingen.

 • Trillingsregeling

  Trillingsregeling

  Voor optimaal bestuurderscomfort op de Hyster® Fortens®-serie zorgt een geïsoleerde aandrijflijn gecombineerd met de volledig geveerde FLM 80-stoel voor een waarde voor lichaamstrillingen (WBV) van 0,60 m/sec2 gemeten volgens EN13059.

  Geluidsbeheer

  Geluidsbeheer

  Hyster heeft het geluidsniveau op de serie vorkheftrucks met grote capaciteit aanzienlijk verlaagd voor gebruik in havens en terminals die zich dicht bij woongebieden bevinden.

  Zicht Voor De Bestuurder

  Zicht Voor De Bestuurder

  Goed zicht is een van de belangrijkste vereisten op apparatuur voor materials handling en Hyster probeert continu alle producten te verfijnen, zodat de serie voor, achter, opzij, omhoog en omlaag het beste zicht in zijn klasse biedt, vooral op de punten van de vorken.

  In de Hyster® VISTA™-cabine

  In de Hyster® VISTA™-cabine

  Het ontwerp van het bestuurderscompartiment van de Hyster "VISTA™"-cabine is het beste in de industrie, met uitstekend comfort, goed zicht rondom, een laag geluidsniveau en een uitmuntende ergonomie voor de Hyster®-vorkheftrucks.

  Bescherming Tegen Weersinvloeden

  Bescherming Tegen Weersinvloeden

  Hyster®-trucks zijn over de hele wereld hard aan het werk in alle klimaten en omstandigheden.