• OVERZICHT VEILIGHEID EN OPLEIDING

    WEES VOORZICHTIG.

    Altijd voorzichtig met zware trucks

    Hyster lift trucksVeiligheid betekent geen fysiek letsel en schade aan eigendommen. Een veilige omgeving voor materials handling kan alleen als het hele team erachter staat. Teamleden zijn onder meer de eigenaar/manager van de werkzaamheden bij materials handling, werknemers in de faciliteit, ongeacht hun taken, bestuurders van vorkheftrucks, fabrikanten van vorkheftrucks, zoals Hyster Company, en onderhoudspersoneel zodat de aanbevolen richtlijnen voor onderhoud van vorkheftrucks wordt gevolgd.

    De fysieke opzet van de werkzaamheden bij materials handling moet geschikt zijn voor de productiedoelen van de faciliteit en de veiligheid van de werknemers en apparatuur binnen de faciliteit garanderen. De indeling van de faciliteit, de arbeidsregels, opleiding van werknemers en het gebruik en juist onderhoud van de vorkheftrucks van Hyster die zodanig zijn ontworpen dat ze veilig door opgeleide bestuurders kunnen worden gebruikt dragen allemaal bij aan deze vrijheid van fysiek letsel en schade aan eigendommen.

    De vorkheftrucks van Hyster zijn ontworpen en gebouwd voor optimale veiligheid van de bestuurder en voetgangers bij talloze toepassingen in materials handling. Voor unieke toepassingen biedt Hyster Company ook speciale opties, zoals een pakket voor de papierindustrie of een milieupakket. Deze en vele andere speciale opties kunnen op vorkheftrucks van Hyster worden gemonteerd zoals ze aan de behoeften van onze klanten voldoen.