• Intern transport voor de toeleveringsketen van de bouwsector

  Hyster Europe biedt een gevarieerd assortiment van robuuste trucks om verschillende materialen in de bouwsector te verplaatsen, van banden voor grondverzetmachines in een steengroeve tot het snel laden van bak- en bouwstenen op een vrachtwagen.

  Hyster Europe bouwt voort op de jarenlange ervaring en succes in de sector, en biedt efficiënte verwerking, optimale productiviteit, snelle cyclustijden en een minimaal risico op beschadiging van waardevolle en vaak breekbare materialen voor elke activiteit.

  Of het nu gaat om de productie of logistiek van blokken, prefab, glas, aggregaten, marmer of welk ander bouwmateriaal dan ook, Hyster streeft ernaar om de totale cost of ownership te verlagen en om uitzonderlijke betrouwbaarheid te leveren in deze veeleisende en stoffige omgevingen.

 • Maak kennis met de expert voor de bouwsector

  Botros Hanna heeft aanzienlijke ervaring op het vlak van de toeleveringsketen in de bouwsector en kan de meest geschikte handlingoplossingen helpen ontwikkelen voor elke klant.

  Neem contact op met Botros 


 • Handlingoplossingen voor constructie- en bouwmaterialen

  Wereldwijd en in de EMEA-regio kent de bouwsector een continue en gestage groei. Dankzij duizenden infrastructurele, industriële, binnenlandse en andere projecten in aanbouw groeit ook de vraag naar bouwmaterialen aanzienlijk. Bouwmaterialen verplaatsen van een steengroeve naar een fabriek, van een fabriek naar een distributeur of een klant, of van een leverancier naar een eindgebruiker vereist geschikte en capabele middelen voor intern transport. Hyster Europe maakt gebruik van jarenlange kennis en ervaring op het vlak van het ontwerp en de constructie van robuuste trucks en de ontwikkeling van specifieke oplossingen voor de toeleveringsketen in de bouwsector.

  Hier vindt u een aantal voorbeelden van wat Hyster te bieden heeft.


 • Afbeeldingen van oplossingen voor bouwtoepassingen


 • Impact op de bouwsector

 • Selco

  Selco (een groothandel voor de bouw) werd in 1895 opgericht onder de naam Sewell & Co (Timber) Ltd. In 1982 veranderde de naam in Selco.

  Meer informatie