• Bakstenen en blokken hanteren

  Hyster®-trucks met een vork- of klemhulpstuk voor bakstenen zijn de perfecte keuze

  Bakstenen en blokken behoren tot de meest gebruikte bouwmaterialen in bouwprojecten.

  Van het oppakken van baksteen- en blokpaketten van een productielijn tot het stapelen van de blokken op een bouwplaats, het laden van de blokken op een vrachtwagen voor transport of het leveren bij een distributeur of eindgebruiker: Hyster®-vorkheftrucks kunnen een belangrijke rol spelen bij het verzekeren van een vloeiende en gestage stroom van bakstenen en blokken in de bouwsector.

  Baksteenfabrikanten investeren tijd, moeite en geld om de productie van blokken van hoge kwaliteit te garanderen, maar schade bij het hanteren kan leiden tot aanzienlijke verliezen en extra kosten voor de producenten.

  Hyster®-heftrucks bieden de vereiste stabiliteit, capaciteit en aanpassingsmogelijkheden om met verschillende soorten hulpstukken te werken om een veilige en efficiënte hantering van baksteen- en blokstapels te garanderen, waardoor schade wordt geminimaliseerd.

  Naast het vorkhulpstuk kunnen de Hyster®-trucks worden uitgerust met verschillende soorten klemhulpstukken die een meer specifieke oplossing bieden voor het hanteren van baksteen- en blokpakketten. Een parallelle blokklem op een Hyster®-truck kan een snellere oplossing zijn om blokpakketten te verplaatsen zonder dat er houten pallets aan te pas hoeven komen.

  Een enkele of dubbele blokklem is een meer geavanceerde combinatie van hulpstukken op een truck die de productiviteit kan optimaliseren en fabrikanten en distributeurs helpt om meer materiaal veilig te verplaatsen in kortere tijd. Op die manier wordt de productiviteit verhoogd en wordt er geld bespaard.