• Uitdagingen van de vestiging

  Hyster®-heftrucks zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dit gebeurt door dagelijks te praten met de eindgebruikers die de apparatuur gebruiken en deze essentiële informatie te gebruiken bij het ontwikkelen van een heftruck die specifiek is voor de drankenindustrie. Het begrijpen van de omgeving en zware toepassingen is belangrijke informatie voor ons toegewijde technische team.

  Hyster® heeft oplossingen ontwikkeld die tijd besparen, de totale cost of ownership verlagen en onderhoudsintervallen verminderen, terwijl tegelijkertijd het bewustzijn en de productiviteit worden verhoogd.

  Automatische snelheidszones

  Chauffeurs die binnen werken, in besloten ruimtes of waar voetgangers lopen, moeten er extra goed op letten dat de heftruck met de juiste snelheid rijdt en indien nodig plotseling kan worden gestopt. Als de vestiging daarnaast binnen en buiten verschillende snelheidszones heeft, dan kunnen de aanvankelijke instellingskosten hiervoor hoog zijn en alleen worden toegewezen aan bepaalde heftrucks.

  Heftrucks die binnen en buiten een gebouw rijden, kunnen nu automatisch worden aangestuurd via een op het dak gemonteerd radarsysteem. Dit systeem detecteert het wanneer de chauffeur binnen rijdt en vertraagt de heftruck tot een bepaalde snelheid ongeacht hoeveel gas de chauffeur geeft.

  Uw keuze voor een lagere snelheid binnen wordt ingesteld door middel van software, terwijl voor werkzaamheden buiten de maximale snelheid nog steeds kan worden bereikt via het dashboard-display.

  Aangezien het dakgemonteerde radarsysteem op de heftruck zelf wordt gemonteerd en niet specifiek is voor de vestiging, is dit systeem ideaal voor kortetermijnverhuur waarbij zone-ingeschakelde heftrucks nodig zijn voor drukke periodes of stand-bydekking.

  • Snelheidslimiet geactiveerd door dak.
  • Automatische vertraging van de heftruck bij het inrijden van een gebouw of overhangende structuur.
  • Automatische versnelling van de truck bij het verlaten van een gebouw of overhangende structuur.
  • Geen vereisten voor het gebouw of de faciliteit, d.w.z. er zijn geen reflectoren, magneten enz. nodig op de deuropeningen.

  Spatlappen

  Door het buiten laden komt er vuil op de aandrijfwielen, vooral bij nat weer. Dit vuil komt tijdens het rijden op de hulpstukken, waardoor er meer onderhoud nodig is om de hulpstukken te reinigen en opnieuw te smeren, waardoor de productiviteit van de heftruck en de bestuurder wordt onderbroken.

  Een onderdeel van het advies van Hyster voor een heftruck voor de drankenindustrie is om spatlappen op de heftruck te bevestigen, die u in de fabriek kunt bestellen. Deze spatlappen voorkomen dat er straatvuil op de hulpstukken komt waardoor er dus minder onderhoud nodig is en bussen, lagers en glijbanen langer meegaan, terwijl de uptime van de truck wordt bevorderd.