• Oplossingen voor het oppakken van metalen halfproducten

  Semi-finished Products image 1In de metaalindustrie worden veel metalen halfproducten zoals platen, staven, blokken en stangen verplaatst. Hyster® Europe biedt meerdere oplossingen om de werkzaamheden efficiënt, snel en soepel te laten verlopen.

  Standaard zijn de vorkheftrucks van Hyster® bestand tegen de zwaarste industriële toepassingen.

  • Robuuste ontwerpen van mast en bord
  • Uitzonderlijke stabiliteit om zijdelingse verplaatsingen te minimaliseren
  • Innovatieve ontwerpen van mast en bord, strategisch geplaatst om schokken door impact te minimaliseren
  • Vervangbare slijtageblokken vangen de schokken beter op dankzij een groter oppervlak

  Met het handige sideshift-bord met vorkpositionering wordt het verplaatsen van zware platen bij weinig ruimte eenvoudig, omdat de lading beter onder controle wordt gehouden.

 • Semi-finished Products image 2Hydraulische grijpers of slabhandlers bieden een meer geavanceerde, speciaal afgestemde oplossing, waardoor de truck met een hogere snelheid en veiliger kan werken. Bovendien blijven ladingen met platen beter onder controle.

  Er zijn grijpers en slabhandlers beschikbaar voor zowel ReachStackers als vorkheftrucks van Hyster® en ze kunnen met gemak koude of hete platen met temperaturen tot 800 °C verwerken.

 • Semi-finished Products image 3De staalindustrie gebruikt al jarenlang magneten voor het verwerken van bepaalde producten.

  Een magneethulpstuk op een vorkheftruck of ReachStacker van Hyster® kan een efficiënte en slimme oplossing voor magnetische staalproducten zijn.

  Magneten kunnen de kans op schade aan de lading beperken en er hoeven geen afstandsstukken tussen ladingen te worden geplaatst, en dat is goed voor de productiviteit.

  Er zijn diverse magneetopties: enkele, dubbele of meervoudige magneten, of een oplossing die speciaal op uw specifieke vereisten is afgestemd.