• Verwerkingsoplossingen voor lange metaalproducten

  Long Metal Products image 1Metaalproducten met een hoge verhouding lengte/dwarsdoorsnede, zoals wapeningsstaven, stangen, rails en leidingen, kunnen lastig zijn te verplaatsen, omdat ze tijdens het heffen kunnen buigen, opzij kunnen schuiven of onder het rijden van de vorken kunnen rollen.

  Met de trucks van Hyster® kunt u langere ladingen verplaatsen zonder het risico dat de ladingen beschadigd raken.

  Alle vorkheftrucks van Hyster® zijn bestand tegen de vereisten van zware toepassingen. Dankzij een robuuste, stevige structuur bieden de vorkheftrucks van Hyster® voldoende stabiliteit om lange producten eenvoudig en veilig te verplaatsen.

 • Long Metal Products image 2Een Hyster®-vorkheftruck met een klem kan een efficiënte oplossingen voor het verplaatsen van metalen leidingen of samengebundelde leidingen zijn. Het is een snelle, veilige oplossing die ervoor kan zorgen dat de productiviteit stijgt en de werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

  Hydraulische klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, vorken en afmetingen, voor uiteenlopende verwerkingstoepassingen.

 • Bij bepaalde toepassingen, zoals bij het beladen van containers, moeten losse metalen leidingen of samengebundelde kleinere leidingen vanaf de lange kant worden opgeheven.

  Een lange arm is een speciale innovatieve oplossing die op de vorkheftrucks van Hyster® kan worden gemonteerd om dit soort werkzaamheden gemakkelijker te maken.

  Lange armen kunnen direct op het vorkenbord of op de vorken worden gemonteerd, afhankelijk van de operationele vereisten.