• Oplossingen voor het oppakken van metalen spoelen

  Coil Ram image 1Metalen spoelen met platen, strips of draad worden in talloze industrieën gebruikt, onder meer in de auto-industrie, in de bouw en bij de productie van containers, gereedschap, machines, voedingsmiddelen en dranken, en elektronica.

  Hyster Europe biedt een aantal oplossingen voor het verwerken van verschillende soorten metalen spoelen ter ondersteuning van een naadloze doorloop van materiaal binnen de toeleveringsketen.

  Speciale Hyster®-trucks voor het verwerken van metalen spoelen worden vaak met een doorn uitgerust.

  Een enkele doorn op een vorkheftruck van Hyster® is ideaal voor het verwerken van stalen spoelen tot 54 ton. Dubbele, driedubbele of meervoudige doorns zijn geschikt voor het verwerken van diverse soorten draadspoelen.

  Met het juiste hulpstuk voor de werkzaamheden blijft de lading veilig, en kan er economisch en duurzaam worden gewerkt.

 • Coil Ram image 2Bij een Hyster®-truck kunt u ook kiezen voor een C–haakhulpstuk.

  C-haken worden veel op ReachStackers gebruikt, maar ze zijn ook verkrijgbaar voor vorkheftrucks; deze haken kunnen een snelle, efficiënte oplossing zijn voor het verwerken van plaat-en draadspoelen. Ze zorgen voor minder schade aan het product en kunnen de werkzaamheden optimaliseren.

  Een C-haak op een Hyster®-ReachStacker heeft de volgende voordelen:

  • Een hogere opslagdichtheid van spoelen, waardoor er minder ver hoeft te worden gereden voor plaatsen of ophalen
  • Minder slijtage en een hogere productiviteit door de kortere rijtijden
  • Optimale keuze uit spoelen, omdat spoelen op de eerste, tweede of derde rij kunnen worden opgepakt
 • Bij toepassingen met draadspoelen kunnen er borden met de vorken tegen elkaar aan (kissing forks) met ronde randen worden gemonteerd of kunt u kiezen voor standaardvorken met ronde vorkbeschermers.

  Hyster Europe biedt diverse trucks die voor talloze taken bij algemene werkzaamheden kunnen worden gebruikt of die eenvoudig kunnen worden aangepast aan specifieke industriële toepassingen.