• HYSTER WEET ALLES VAN PAPIER.

  In de papierindustrie is er behoefte aan precisie en een hoge laadcapaciteit, en moeten waardevolle ladingen met zorg kunnen worden verplaatst. Een efficiënte productie, optimaal gebruik van de ruimte in magazijnen en soepel laden en lossen van papierproducten hebben allemaal impact op de resultaten en de operationele efficiëntie.

  Chauffeurs en magazijnpersoneel, maar ook milieufactoren spelen ook een grote rol in deze industrie.

  Recycling is een van de snelst groeiende en ontwikkelende sectoren, maar recyclingwerkzaamheden vinden plaats in bijzonder zware omgevingen, met specifieke gevaren door de grote hoeveelheden stof en vuil.

  Vorkheftrucks en andere machines voor materials handling moeten daarom betrouwbaar werken en een maximale beschikbaarheid bieden.

  Hyster heeft een lange geschiedenis en een goede reputatie in sectoren die met papier werken; daarom biedt Hyster een uitgebreid aanbod trucks en oplossingen om de specifieke uitdagingen van de papier- en recyclingsectoren het hoofd te bieden, aangevuld met extra inzichten en expertise van speciale Industry Managers.

 • Onze expert voor de papierindustrie

  Hyster Paper Industry Manager David Reeve helpt klanten al jarenlang bij het kiezen van de juiste trucks en serviceondersteuning voor industriële toepassingen.

  Neem contact op met David 


 • Papier en recycling

  De papier- en recyclingsectoren zijn nauw met elkaar verbonden. Papierfabrieken vertrouwen op precisie en vermogen om grote papierrollen te verplaatsen, maar hebben ook de ruimte en functies van een recyclingterrein nodig om pulp, papier en karton te recyclen. De industrie blijft zich ontwikkelen en veel steden hebben nu recyclingterreinen waar balen papier, plastic en aluminium worden verwerkt om plaatselijke fabrieken te ondersteunen, of ze worden internationaal verzonden om nieuwe producten zoals verpakkingen, vloeipapier en hygiëneproducten te maken.


 • Afbeeldingen van producten en oplossingen


 • Het verschil maken

 • Saica Pack

  Het bedrijf Saica Pack in Milngavie, ten noorden van Glasgow, is in 1951 opgezet en produceert verpakkingen van gegolfde vezelplaat.

   

  Meer informatie