• Verwerking van balen

    Toepassingen waarbij papierbalen worden verwerkt zijn ontzettend veeleisend; balen pulp en gerecycled papier worden bij recyclingfaciliteiten of in de ontvangstgebieden van papierfabrieken verwerkt. Producten van papierbalen vormen de belangrijkste ruwe materialen bij de productie van papier.

    Bij dit soort werkzaamheden worden balen vaak 24 uur per dag en vijf dagen per week verwerkt, en nog vaker tijdens piekmomenten in de productie. De trucks voor intern transport moeten dus ook hard genoeg kunnen werken om de productie niet te vertragen.

    Andere factoren die veel druk op zowel het hulpstuk als de voorkant van de truck leggen, zijn onder meer de wisselende groottes van de balen, verschillen in het gewicht van de balen en waterabsorptie, waardoor het gewicht van een baal gerecycled papier aanzienlijk kan toenemen.

    Hyster heeft kennis van de toepassing en kan de juiste truck en het juiste hulpstuk voor de toepassing configureren, zodat klanten een oplossing krijgen die tegen deze zware werkomgevingen is bestand.